Spalnice

Spalnica je prostor kjer se sproščamo, počivamo in naberemo moči za nov dan. Zato je pomembno, da je urejena po našem okusu in vsebuje kakovostne kose pohištva. Ustvarjanje umirjenega ambienta se začne z izbiro pravih sproščujočih in svetlejših barv sten, tal in pohištva.

Moderne spalnice so kombinacija enostavnih, elegantnih kosov pohištva in udobnih tekstilnih dodatkov, ki se prilagajajo sodobnim značilnostim bivanja in ustvarjajo toploto in udobnost. Pri načrtovanju moderne spalnice je dobro imeti tloris sobe in izmere za boljšo izbiro velikosti kosov pohištva.

Pohištvo za spalnice lahko kupite v kompletih ali pa se odločite za nakup posameznih kosov in s tem dovolite domišljiji prosto pot in ustvarite prostor, ki je unikaten in čisto po vašem okusu

E-pohištvo vam ponuja pohištvo narejeno po meri za otoške spalnice, spalnice za odrasle in pa tudi spalnice za goste.

Izbirate lahko med različnimi materiali. Najbolj priljubljen material pri urejanju spalnic je lakirano pohištvo, ki lahko ima mat ali sijaj videz.

Tudi trendovska imitacija betona je vedno bolj priljubljen material za izdelavo pohištva saj nudi videz sodobnega in minimalističnega prostora. Imitacija betona je gladka in topla na otip in s tem primeren material za urejanje notranjih prostorov, tudi spalnic.

Za spalnice po meri nas kontaktirajte oz. obiščite v našem salonu.