Sobe

Otroške sobe

Otroške sobe so prostori v katerih bodo vaši najmlajši odraščali. Pomembno je, da so te sobe opremljene po okusu otroka in vsebujejo kakovost, funkcionalnost in nekaj dodane igrivosti.

Dokazano je, da v kolikor je prostor opremljen po okusu otroka to vpliva na njegov razvoj. Otroške sobe morajo biti primerne za več dejavnosti hkrati in je dobro da smo ob nakupu pozorni na to, da ne zapolnimo prostora v celoti ampak pustimo del prostora praznega tudi za igro.

Med pohištvom za otroške sobe najdemo omare, postelje, pisalne mize,nočne omarice, pisalne stole in zaboje v katere pospravi svoje igrače.

Pri izbiri postelje je dobro biti pozoren na primerno velikost, trdoto in pa po možnosti tudi na zgled, ki je sproščen, igriv in vsebuje različne priljubljene motive otrok.

Poleg postelje je enako pomembno, da otroška soba vsebuje kotiček v katerem se bo otrok lahko učil zato je nujno imeti tudi pisalno mizo, ki je primerne velikosti in je praktična za shrambo učbenikov in zvezkov.

Otroci ljubijo barve in razgibanost pohištva, zato imamo pri E-pohištvu veliko ponudbo različnih tekstur, materialov in pisanih barv, ki bodo navdušile vaše otroke in poskrbele za dobro počutje.

  • 3D KIDS
Mladinske sobe

Mladinska soba je pomemben prostor za vaše dijake in študente. Je večnamenski prostor in mora biti primeren za učenje in hkrati za počitek po napornem dnevu. Pomembno je, da imajo dovolj prostora za hrambo svojih oblačil, šolskih potrebščin in za svoje hobije.

Pri izbiri postelje je treba imeti v mislih predvsem primerno velikost in udobnost. Pomembno je tudi, da izberemo pisalno mizo, ki bo funkcionalna in moderna. Pri mladinski sobi je pohištvo pogosto bolj trendovsko, kar dosežemo z usklajenimi, umirjenimi barvami in različnimi teksturami materialov.

Za popestritev prostora pa se pogosto uporabijo tudi dekoracijski paneli, ki nudijo inovativno ureditev prostora. Ti dekoracijski paneli se lahko naročijo v različnih dimenzijah, barvah in tudi z različnimi izrezanimi motivi.

V galeriji vam ponujamo nekaj sodobnih in funkcionalnih mladinskih sob, ki si jih lahko pri E-pohištvo izberete. Mogoče pa dobite idejo kako urediti vašo.

  • Klasik

Za sobe po meri nas kontaktirajte oz. obiščite v našem salonu.