Poslovni prostori

Pisarne

Si želite imeti poslovne prostore, ki omogočijo organizirano in nemoteno delo?

Potem si oglejte našo ponudbo sodobnih in funkcionalnih pisarniških kosov pohištva.

Pri poslovnih prostorih je potrebno upoštevati,da mora služiti več namenov. Je prostor, ki mora biti urejen tako, da lahko zaposleni učinkovito delajo in imajo dovolj prostora za gibanje in hrambo vseh pripomočkov, papirjev in računalnikov.

Primeren mora biti tudi za sestanke in konference med zaposlenimi ali z strankami. Pri E-pohištvo izdelamo po meri izdelano pohištvo iz sodobnih, vzdržljivih materialov, ki bodo primerni za produktivno delo v pisarni in bodo naredili vaše prostore prijetne za delo in obiske strank.

Trgovine

Ste že opazili kako raje vstopite v trgovino, ki zgleda zanimivo, lepo in organizirano?

Obstaja pojem »vizualni nakup« kar pomeni, da se veliko kupcev odloča za nakup na podlagi tega kar vidijo ob vstopu v trgovino. In če jim je kar vidijo všeč je veliko več možnosti za nakup.

Vaša trgovina lahko odraža vaš brand in vzbuja prijetne občutke pri kupcih in tako poveča prodajo in ponovni obisk.

Dobra ponudba ni dovolj, potruditi se moramo tudi da si nas stranke zapomnijo in pri E-pohištvo to dosežemo z svojimi zanimivi predelnimi stenami in drugimi tridimenzionalnimi kosi, ki pritegnejo pozornost.

Pri izbiri kreativnega in praktičnega pohištva vam svetujemo in z izbiro pravih materialov, barv ter tekstur izdelamo kose po meri, ki bodo zagotovo navdušili vaše kupce in vzbujali pozitivne občutke.

Hoteli

Hoteli so naši začasni domovi, kadar se odločimo za potovanje. Zato moramo pri izbiri pohištva upoštevati več faktorjev. Želimo, da se obiskovalci počutijo prijetno. To dosežemo z izbiro pravih kosov pohištva, ki so funkcionalni, sodobni in topli.

Stil opreme mora biti usklajen skozi celoten hotel in se začne z videzom recepcije in avle.

Prostori morajo biti opremljeni z ustrezno in zadostno opremo pri katerih je poudarek na bivalnem značaju.

Pri urejanju hotelov upoštevamo tudi, da dobro odraža vaš hotel in si vas bodo obiskovalci zapomnili. Vsak hotel ima svoj stil in ker je danes ponudba materialov, barv in tekstur tako pestra lahko zagotovimo edinstven in prijeten videz vašega hotela. V galeriji si lahko ogledate hotele s katerimi smo sodelovali.

Za poslovne prostore po meri nas kontaktirajte oz. obiščite v našem salonu.