Kuhinje

Kuhinja E-pohištvo je prostor, ki je nepogrešljiv v vsakem domu oziroma stanovanju. Gre za prostor, ki ga uporabljamo večkrat dnevno za osnovne potrebe življenja. Vendar pa je kuhinja veliko več kot le priprava in uživanje jedi. Kuhinja je tudi prostor, ki je središče in zbirališče družine. Seveda je zelo pomembno, da se v kuhinji počutimo udobno ter, da je urejena tako, da imamo vse pri roki oziroma, da se stvari nahajajo tam, kjer si želimo. Pomembno je, da je oprema in pohištvo kvalitetno ter tudi skladno s prostorom glede oblike, velikosti, barve, okrasnih detajlov in drugih lastnosti. Pomembno je tudi, kje v kuhinji stojimo in kje kaj počnemo. Vsi ti detajli so rezultat strokovnih testiranj in dolgoletnih izkušenj.

Moderne kuhinje Ljubljana E-pohištvo poskrbi za to, da vam bo vaša nova kuhinja popolnoma ustrezala, saj gre za izdelavo kuhinje po vaših merah in željah. Pri podjetju (rezervirano za stranko) si lahko zagotovite moderno ali pa klasično kuhinjo.

Kuhinje E-pohištvo so znane po posebnem dizajnu, preprostih oblikah in čistih linijah, značilni pa so tudi sodobni in kvalitetni materiali. Celotno kuhinjo si lahko zamislite sami ali vam strokovno svetujemo mi in tako kombinirate elemente, materiale in tehnologijo glede na vaše želje. Moderne kuhinje so odprte, služijo tudi kot stičišče družabnega življenja v stanovanju. Klasične kuhinje pa so tiste, ki vas bodo mogoče spomnile na obisk pri starih starših, kjer pohištvo ni imelo čistih linij. Za klasično kuhinjo je značilen material les, ki ima več detajlov, kateri pripomorejo k domačnosti. V klasični kuhinji prevladujejo umirjene barve, vendar pa lahko tudi klasični kuhinji dodate pridih moderne kuhinje.

Kakšna bo vaša nova kuhinja; moderna, klasična je povsem odvisno od vas. Prvi korak pa je zagotovo ta, da obiščete spletno stran E-pohištvo. Zamislite si svojo sanjsko kuhinjo in uresničite to željo s pomočjo E-pohištvo.

Rustikalne kuhinje
Moderne kuhinje
  • 3D kuhinje
  • Gladke kuhinje

Za kuhinje po meri nas kontaktirajte oz. obiščite v našem salonu.